Stars on the wall

Type:album
Format:CD
Performer(s):The Go Find
Label(s):Morr Music
Label code:MM075
Release date:06.04.2007
Present in Music centreja
Genre(s):electronica
Language:English

Track-Info

1.Beautiful night
2.Dictionary
3.New year
4.Adrenaline
5.Downtown
6.Ice cold ice
7.25 Years
8.Monday morning
9.We don't wanna
10.Everything is low
11.Kid ok

Pressinfo

"Een fijne collectie melancholische slaapliedjes, doorspekt met voorzichtig fonkelende elektronicaloops: denk aan The American Analog Set maar dan ijler, aan The Postal Service met meer gitaren dan synths. (...) Naast de huidige (en prima) single 'New Year' telden we nog eens drie méér dan uitstekende kandidaat-singles: 'Dictionary' (dat fijne funky baslijntje!), 'We don't wanna' (perfecte zondagochtendsong!) en vooral '25 Years', een ontroerende track waarin Sermeus terugblikt op het moment dat hij nog alle tijd van de wereld had, tijd om ouder - en vooral: sadder and wiser - te worden. (...) 'Stars on the Wall' is de perfecte soundtrack bij ijskoude, wolkeloze nachten in november of april, én een uitstekende cd om het jaar rond heerlijk in slaap mee te vallen."
KT, Humo 3474 (03.04.2007)

'Stars on the wall' vervat de absolute onschuld op een compact schijfje. Warm, warmer, warmst worden wij vanbinnen. Dit zijn 42 veel te korte minuten van easy-listening, liefde en laid-back music. Smelt gerust."
Tom Verhoeven, RifRaf 184, p.34 (01.04.2007)

"Waar het debuut van The Go Find nog iets te veel herinnerde aan voorbeelden zoals The Notwist, toont Dieter Sermeus op Stars on the Wall zijn eigen gezicht." (...) "Een van zijn grootste kwaliteiten is het vermogen melodieuze, vlot wegluisterende melodieën te bedenken. Die klinken doorgaans vrij sober en ingetogen, zijn weemoedig van teneur, maar maken op de luisteraar altijd een pure en authentieke indruk. Voor wie referenties nodig heeft: de nieuwe plaat van The Go Find hoeft in geen enkel opzicht onder te doen voor de jongste werkstukken van Death Cab For Cutie of The Postal Service. (...) Bitterzoet maar heerlijk meeslepend plaatje."
Dirk Steenhaut, De Morgen (04.04.2007)