Iets dat niet komt

Type:album
Format:CD
Performer(s):Hannelore Bedert
Label(s):Baanrecords
Label code:CTC-2990724
Distributor:Coast to Coast
Release date:12.2013
Present in Music centreja
Genre(s):nederlandstalige pop, kleinkunst
Language:Dutch

Track-Info

1.Iets dat niet komt
2.Zoals u
3.Losse schroeven
4.Alles gaat goed
5.Radiostilte
6.Balans
7.Vergeet dat ik besta
8.Onder mijn huid
9.Alleen u
10.Ik wou dat ik wist
11.Hoera
12.Zon

Pressinfo

"het wachten werpt zijn vruchten af, en het muzikale referentiekader is breder dan ooit. Natuurlijk blijft het herkenbaar, en ze weet nog steeds moeiteloos te overtuigen als ze het klein en intiem houdt." (...) "Ook opvallend: het muzikale kader waarvan Bedert zich bedient, wordt alsmaar rijker. Naast piano, gitaren en cello is er plaats voor blazers en strijkers." (...) "Als u dit jaar één Nederlandstalige plaat koopt, laat het dan deze zijn." (*****)
Bart Steenhaut, De Morgen, 29.11.2013, p.24

"Het is geen toeval dat de derde plaat van Hannelore Bedert in de donkerste dagen van het jaar verschijnt. Over de vrolijke dingen in het leven zingt ze niet." (...) "Uit haar liedteksten komt Hannelore Bedert naar voren als een vrouw die met zichzelf en haar hele bestaan worstelt" (****)
Eva Berghmans, De Standaard, 07.12.2013, p.c16

"Met haar derde album Iets dat niet komt schudt Hannelore Bedert het etiket kleinkunst - altijd een omschrijving bij gebrek aan beter - resoluut van zich af." (...) "Dat aardse geluid zit Bedert al gegoten, want opnieuw graaft de zangeres diep in zichzelf. In songs over identiteitsverlies en verloren idealen, over uitdovende relaties en spijt die te laat komt, over zelfgekozen isolement en schijnbare sterkhouderij, toont ze opnieuw dat cliché-liefdesliedjes niet aan haar besteed zijn." (****)
Stef Vanwoensel, Gazet Van Antwerpen, 14.12.2013, p.45