Everybody watches, no one knows

Type:album
Format:CD
Performer(s):Bottle of Moonshine
Label(s):Zephyrus Music
Label code:ZEP022
Release date:30.11.2013
Present in Music centreja
Genre(s):ska, reggae & dub
Language:English

Track-Info

1.Horst
2.Two faced
3.Frankly
4.Medusa
5.Bombay
6.Hound dog
7.The quest for
8.Move out
9.Captain awesome
10.Koembinatie
11.Where is that sound

Pressinfo

"De tien muzikanten hebben hun werkterrein intussen flink uitgebreid en wagen zich met succes aan soul, latin, afro, reggae en zelfs filmmuziek." (...) "nieuw en fris is de inbreng van toaster Saimn-I, die twee van de elf nummers opluistert met aanstekelijke kreten en bizarre stemvervormingen. De hidden track is een onverbloemde ode aan de wereldhit 'Jingoloba', bekend van Santana. Beetje samba, beetje afrofunk, beetje latin, wahwahgitaar, meesterlijke solo's: Bottle of Moonshine is zoveel meer dan een instrumentale ska-band." (****)
Karel Michiels, De Standaard, 18.12.2013, p.8

"Het fun-plaatje van de maand komt van Bottle Of Moonshine dat onderdak vond bij Zephyrus, het label dat ons ook al verblijdde
met groepen als Black Flower en Va Fan Fahre. Reggae, rocksteady en ska staan centraal maar op zeer eigen wijze goochelt het gezelschap met de basiselementen en distilleert daaruit een kleurrijke en vooral onweerstaanbare sound. Van de 2-tone klassieke jumpska gaat het naar The Police via doo wop en latin. Knallers zijn de openingstrack, in het spoor van B-Movie Orchestra gekruid met wat electro swing, en de vurige ghosttrack die een gehaaide zomerhit is. De opname was in handen van niemand minder dan Marc Tee (Electric Kings, Internationals) terwijl Staf Verbeeck (Arbeid Adelt!, Absynthe Minded) voor de mixing zorgde. Wordt hopelijk vervolgd op de komende festivals."
George Tonla Briquet, RifRaf #255, mei 2014, p.20