In the cold light of monday

Type:album
Format:CD
Performer(s):Novastar
Label(s):Sony Music Entertainment Belgium
Release date:05.10.2018
Present in Music centreneen
Genre(s):Pop / Rock
Language:Engels

Pressinfo

"Op In the Cold Light of Monday komen [zijn doorwrochte melodieën] weer tevoorschijn. Zweegers' trip naar de grijze Britse kust levert zijn kleurrijkste plaat op." (****)
Dennis Van Goethem, Het Nieuwsblad, 05.10.2018, p.21

"de songschrijver [bundelt] hier alles wat hij onderweg leerde, om dan te kiezen voor een vrij directe, klassieke popproductie in plaats van voor de broeierige folkpop die zijn vorige album zo intens en experimenteel maakte. Voor de fans is het winst" (****)
Peter Vantyghem, De Standaard, 10.10.2018, p.D6

(...) "kristalheldere pop in de puurste Beatles-traditie. Niet enkel de singles 'Home Is Not Home' en 'Holly' bevestigen hoe profetisch ‘The Best Is Yet to Come’ in 2000 klonk; met deze vijfde plaat in twee decennia overklast Novastar zichzelf nog eens." (****)
Gunter Jacobs, Het Belang Van Limburg, 06.10.2018, p.13

"Zweegers moet maar zijn mond opendoen en er komen [..] alleen maar onweerstaanbare melancholische klanken en frasen uit. Hij kan een rekening van Electrabel laten klinken als een eulogie voor een dode geliefde." (...) "Foutloos parcours, twaalf bedrieglijk simpel klinkende maar gelaagde songs, slim gearrangeerd, met elke klank en frase op de juiste plaats. De herfst is goed begonnen." (****)
(mc), Humo, 09.10.2018, p.158