Gracias Señor

Type:album
Format:CD
Performer(s):The Sore Losers
Label(s):Caroline Benelux
Distributor:Universal Music Belgium
Release date:05.10.2018
Present in Music centreneen
Genre(s):Rock / Alternative
Language:English

Track-Info

1.A little more
2.All in a day's work
3.Dark ride
4.Eyes on the prize
5.Denim on denim
6.Get it somehow
7.Little baby (doughboy)
8.Where are you?
9.Anything goes
10.I'll be back

Pressinfo

"op zijn vierde album koketteert het Limburgse rockgeweld vooral met sexy hooks en catchy melodieën." (****)
Tom Zonderman, De Standaard, 17.10.2018, p.D6

(...) "een plaat die in het rijtje van z’n drie voorgangers past: gebalde songs op maat van bruine kroegen, de scherpe strot van Jan Straetemans en de ronkende Les Paul van Cedric Maes. Klinkt als de spruit van The Stooges en White Stripes, maar minder beneveld. Geen gitaargezinde ziel die z’n poten van de volumeknop houdt." (...) "Was Skydogs uit 2016 de plaat waar een overdosis korrel het pad naar de radio blokkeerde, dan klinkt deze als gepolijst asfalt." (***)
Dennis Van Goethem, Het Nieuwsblad, 09.10.2018, p.21

"Hier en daar spat de plaat van de draaikolken en stroomversnellingen waarmee de gastproducers hun naam hebben gevestigd. Maar het vergt ook kundigheid van de thuisspelers om het nog meer dan vroeger op een swingen en funken te zetten, terwijl de uit dikke stammen gezaagde riffs je nog altijd om de oren vliegen." (***)
Kurt Blondeel, Focus Knack, 10.10.2018, p.45

"The Sore Losers blijven een van de strafste rockbands van België." (...) "Het zit er wel degelijk nog allemaal in, die voorliefde voor rock uit de hoogtijdagen van de Stones en Zeppelin en d¡e uitstapjes richting garagerock, blues, southern rock of zelfs country. Maar als dit vierde album opnieuw iets bewijst, dan is het wel het vermogen van de heren om hun liefde voor sound, power en effecten om te zetten in sterke popl¡edjes over doorzetten en ervoor gaan."
Willem Jongeneelen, OOR 2018/10, oktober 2018, p.82