De Klara-Muziekprijzen 2008: stem nu!

This is an archived news item

13.10.2008

Op woensdag 8 oktober lanceerde Klara voor de achtste keer de Klara-Muziekprijzen: een selectie van de 40 beste cd’s en dvd’s van het voorbije seizoen, waaruit een team van specialisten en het publiek in totaal zes laureaten kiezen.

De geselecteerde cd's/dvd's worden de hele maand uitgebreid voorgesteld op Klara, zodat de luisteraars niet alleen van deze prachtige producties kunnen genieten, maar ook met kennis van zaken hun keuze kunnen maken. Bovendien krijgen ze tot eind december kortingen op de genomineerde platen.

De Klara Muziekprijzen zijn een begrip geworden, een evenement ook om naar uit te kijken, want je krijgt de 40 genomineerde producties een eerste keer te horen op woendag 8 oktober tijdens een speciale namiddaguitzending waarin Lies Steppe en Bart Vanhoudt de volledige selectie voorstellen.

Daarna komen deze 40 nog de hele maand oktober in alle Klara-programma's aan bod. Tijd om te genieten dus, én om te oordelen, want u kunt zelf mee bepalen wie de Publieksprijs 2008 verdient.

Uit de publieksprijs en de vijf laureaten in elke categorie kiest een uitgebreide jury van professionelen Klara's cd van het jaar. Wie de laureaten zijn, en wie de publieksprijs krijgt kunt u later, op zaterdag 8 november, vanaf 10.30 uur horen op Klara.

Meer info: www.klara.be

Related Items

Organisations:Klara (radiozender)

Terug Meer nieuws