Laatste tickets: Vierde Nacht van Gouden Vleugels op za 7 februari in deSingel

Met als speciale gast Geike Arnaert

This is an archived news item

05.01.2009

Na de, zowel wat betreft het artistiek programma als de publieksopkomst, zeer succesvolle tandemtourn√©√© in November richt Gouden Vleugels zich nu met volle vaart naar de Nacht van Gouden Vleugels.  De Nacht van Gouden Vleugels is de traditionele afsluiter van het tweejaarlijkse project dat kamermuziek in Vlaanderen promoot en ondersteunt.

Op zaterdag 7 februari om 20u. zal opnieuw deSingel de gastheer zijn voor dit muzikaal spektakel waar de verschillende prijzen van Gouden Vleugels plechtig zullen worden uitgereikt.  Naast optredens van de laureaten zal er opnieuw een verrassingsact de Nacht afsluiten met een uniek muzikaal project.  Niemand minder dan Geike Arnaert heeft bevestigd om dit muzikaal avontuur aan te gaan.  Van Hooverphonic naar Gouden Vleugels!!  Het programma dat zij zal brengen, is zoals steeds een verrassing, maar we kunnen nu al meegeven dat zij gaat grasduinen in het repertoire van Kurt Weill.

Klara zal de Nacht capteren en uitzenden op een later moment.

Mis dit moment alvast niet.  Tickets voor de zeer democratische prijs van 5 euro kunnen besteld worden via de site van deSingel. of op het nummer 03/248.28.28

Meer algemene informatie op www.goudenvleugels.be

Related Items

News:Tandemtournee Gouden Vleugels (02.10.2008)
Organisations:Jeugd en Muziek Vlaanderen (muziekeducatieve organisatie)
KBC Muziekprijs (prijzen & wedstrijden)
Klara Tandem Trofee (prijzen & wedstrijden)

Terug Meer nieuws