Een carrière als muzikant, muziektechnicus of muziekprofessional?

Stel je kandidaat voor PHL-Music vanaf 15 januari!

This is an archived news item

14.01.2009

Vanaf 15 januari kan je je opnieuw kandidaat stellen voor de opleiding pop- en rockmuziek aan PHL Music. Deze opleiding, een samenwerkingsverband tussen PHL en Muziekodroom, is een 3-jarige dagopleiding tot professioneel bachelor in de pop- en rockmuziek.

Jaarlijks kunnen een 60-tal jongeren starten aan deze unieke opleiding in Hasselt: om en bij de 30 muzikanten, 10 technici en 20 managers.

De opleiding mikt op jongeren die in het bezit zijn van een diploma secundair onderwijs, gemotiveerd én getalenteerd zijn in het spelen van pop- en rockmuziek (gitaar, bas, drums, zang, keyboard of elektronica), de technische kant van live versterking en studio-opnames, of net het businessaspect met alle zakelijke, juridische, marketinggerichte activiteiten die erbij horen. Let wel, een stevige voorkennis en motivatie zijn een must voor deze 3 opleidingen!

Denk jij dat je hiervoor in de wieg bent gelegd? Surf dan als de bliksem naar www.phl.be/phlmusic voor alle info rond de lesinhouden, portfolio voor kandidaatsteling en de inhoud van de selectieproeven. Kandidaat stellen kan van 15 januari tot 26 maart.

http://www.phl.be/phlmusic
Inschrijven kan van 15 januari tot 26 maart, via het portfolio dat je online vindt.

Opendeurdag: zondag 15 februari, van 12h -17h, Campus Muziekodroom, Bootstraat, Hasselt.

Related Items

Organisations:PHL Music (muziekhogeschool / universitaire opleiding)

Terug Meer nieuws