Jeugd en Muziek zoekt jonge muzikanten

This is an archived news item

06.10.2009

Jeugd en Muziek Vlaanderen zoekt jonge geëngageerde muzikanten die openstaan voor een jong/jeugdig publiek en die durven nadenken over een creatieve en gedurfde omgang met dit publiek.
Jeugd en Muziek Vlaanderen coördineert jaarlijks meer dan 2.000 activiteiten, om kinderen en jongeren bewust en creatief met muziek te leren omgaan. Jaarlijks worden meer dan 200.000 kinderen en jongeren bereikt in schooltijd en in vrije tijd. De spreiding van de concerten wordt ondersteund door 26 afdelingen over gans Vlaanderen.
Jeugd en Muziek biedt voorstellingen/concerten aan waarin muziek centraal staat, met als doelgroep kleuters (4-6j.), kinderen (7-11j.), jongeren (12-18j.) en families. 

Concerten van Jeugd en Muziek bewandelen voor kinderen en jongeren onbekende paden. Ze zijn gebaseerd op originele uitgangspunten, een bestaand repertoire in een actuele context, creatieve concertpraktijk, het opwekken van verwondering, een medium tussen jonge componisten en publiek en/of het integreren van nieuwe technologieën in een creatieve omgeving. Ze zijn gedreven door een onvoorwaardelijk enthousiasme voor muziek.

Heb jij een interessant voorstel, bezorg het dan aan J&M Vlaanderen vóór 15 november 2009 met vermelding van concept, doelpubliek, bezetting, programma, technische fiche, uitkoopsom en cv's.

Stuur je voorstel naar jan.demoor@jeugdenmuziek.be, of per post: 

Jeugd en Muziek Vlaanderen, t.a.v. Jan De Moor
Baron Hortastraat 13
1000 Brussel

tel. 02/507.84.52

Related Items

Organisations:Jeugd en Muziek Vlaanderen (muziekeducatieve organisatie)

Terug Meer nieuws