Muziektheater Transparant presenteert 'Institute for Living Voice'

This is an archived news item

24.11.2009

Van 28 november tot 5 december 2009 worden in de Vooruit te Gent allerlei sessies georganiseerd i.h.k.v. het internationale project "Institute for Living Voice; special edition China’s Voices". Er staan workshops, debatten en concerten op het programma, dat tot stand kwam i.s.m. David Moss, Europalia China en Kunstencentrum Vooruit.

Institute for Living Voice is een internationaal project van Muziektheater Transparant dat gewijd is aan de rijkdom van de stemkunst. Onder het artistieke leiderschap van David Moss brengt het jaarlijks vocalisten uit verschillende genres samen voor workshops, concerten, debatten en lezingen. Via een explorerende aanpak richt het ILV zich tot iedereen die geïnteresseerd is in de menselijke stem.

Deze speciale editie van Institute for Living Voice; China’s Voices kadert binnen het Europalia Festival, dat in het teken van China staat.
Institute for Living Voice ontvangt Li Huafu & Li Huaxiu, Wang Zhifang, Gong Linna, He Jinhua, Xiao He, Yan Jun., Li Tie Qiao, Lander Gyselinck, Schengge, Wu Na, Wu Fei.

Inschrijvingen voor de workshops en alle info over het volledige programma,  via www.instituteforlivingvoice.be. Voor vragen kan je terecht op info@transparant.be.

Related Items

Persons/artist(s):Muziektheater Transparant (music theatre)

Terug Meer nieuws