Jeugd en Muziek Vlaanderen zoekt...

This is an archived news item

07.10.2010

Muziekeducatieve organisatie Jeugd en Muziek Vlaanderen is op zoek naar muzikanten die voorstellingen of workshops op maat van kinderen en jongeren willen brengen en/of leiden.
Jeugd en Muziek Vlaanderen zoekt:
  • (Interactieve) voorstellingen waarin muziek centraal staat, met als doelgroep kleuters (4-6j.), kinderen (7-11j.) en/of jongeren (12-18j.).
  • Muzikale workshopbegeleiders die openstaan voor een jong/jeugdig publiek. Na het volgen van een navormingsweekend (inschrijven op www.jeugdenmuziek.be) kan je de workshops voor volgend jaar mee richting geven en aan de slag als muziekanimator vanaf september 2011.
Tijdens de voorstellingen van Jeugd en Muziek bewandelen kinderen en jongeren voor hen onbekende paden. Ze zijn gebaseerd op originele uitgangspunten, een bestaand repertoire in een actuele context, creatieve concertpraktijk, het opwekken van verwondering, een medium tussen jonge componisten en publiek en/of het integreren van nieuwe technologieën in een creatieve omgeving. De muzikanten zijn gedreven door een onvoorwaardelijk enthousiasme voor muziek.

Workshops voor Jeugd en Muziek vertrekken vanuit de creativiteit en betrokkenheid van de kinderen en jongeren zelf. De workshopbegeleider heeft sterke pedagogische kwaliteiten met aandacht voor de groep en het individu. Hij/zij gebruikt de nodige tools om rond een zelfgekozen muzikaal onderwerp een unieke ervaring aan te bieden én te begeleiden. 

Heb jij een interessant voorstel, bezorg het dan vóór 20 oktober 2010 aan J&M met vermelding van concept, doel, doelpubliek, bezetting, programma, technische fiche, uitkoopsom en cv's.

Stuur je voorstel naar
jan.demoor@jeugdenmuziek.be
per post: Jeugd en Muziek Vlaanderen, t.a.v. Jan De Moor, Baron Hortastraat 13, 1000 Brussel, 
tel. 02/507.84.52

Related Items

Organisations:Jeugd en Muziek Vlaanderen (muziekeducatieve organisatie)

Terug Meer nieuws