Internationale wedstrijden Musica Antiqua Festival Brugge 2011

This is an archived news item

23.11.2010

De Internationale wedstrijden Musica Antiqua 2011, Festival van Vlaanderen Brugge - MAfestival zijn voor traverso, barokviool, cello en viola da gambaSinds 1964 organiseert het Festival van Vlaanderen - Brugge jaarlijks de gerenommeerde Internationale Wedstrijden Musica Antiqua. Deze wedstrijden richten zich tot jonge, hoog gekwalificeerde uitvoerders uit binnen- en buitenland, gespecialiseerd in de historisch geïnformeerde uitvoeringspraktijk. Het competitieve element is niet het doel op zich,maar eerder een middel om het streven naar het aller hoogste uitvoeringsniveau te stimuleren.
In 2010 stonden de wedstrijden klavecimbel en pianoforte op het programma. De eerste prijs voor pianoforte ging naar Petra Somlai. Kazuya Gunji en Maxim Emelyanychev delen de tweede prijs klavecimbel.

In 2011 vinden de wedstrijden voor traverso, barokviool, cello en viola da gamba plaats tussen 6 en 14 augustus. De jury bestaat uit Jan De Winne, Vittorio Ghielmi, Johan Huys, Anton Steck en Rainer Zipperling.

Wenst u meer informatie of wilt u deelnemen?
Raadpleeg de website www.mafestival.be, klik op 'wedstrijden' voor een inschrijvingsformulier en meer informatie over de voorwaarden en het repertoire. Inschrijven kan tot en met 15 april 2011. Meer informatie kan worden gevraagd via het e-mailadres competitions@MAfestival.be of per telefoon op het nummer 0032 (0) 50 33 22 83.

Related Items

Organisations:Festival van Vlaanderen Brugge - MAfestival (festival, prijzen & wedstrijden)

Terug Meer nieuws