Belgium Booms @ MaMA Paris

This is an archived news item

14.10.2011

Op 21 en 22 oktober wordt in Parijs voor de derde keer het MaMA showcase festival & muziekconferentie georganiseerd. Drie Belgische bands zullen afzakken naar Parijs om zich te tonen aan de Franse en internationale bezoekers.

Het concept van MaMA Festival & Convention ligt in dezelfde lijn als Eurosonic Noorderslag (Groningen), Reeperbahn (Hamburg) of South By Southwest/SXSW (Austin, Texas): Een jaarlijkse bijeenkomst van muziekprofessionals (journalisten, managers, boekingsagenten, platenfirma's,...) die overdag deelnemen aan een conferentie (rondetafelgesprekken, infosessies, workshops enz) en 's avonds verschillende concerten meepikken van een selectie beloftevolle bands.

Voor artiesten biedt een evenement als MaMA dan ook een uitstekende gelegenheid om zichzelf te tonen aan internationale talentscouts en om contacten te leggen in de Franse muziekmarkt, de derde grootste markt in Europa.

Dit jaar bestaat de Belgische delegatie uit School is Cool (winnaars van Humo's Rock Rally 2010) en de Brusselse groepen Applause en Soldout.

Meer info over de Belgen op MaMA 2011 vind je op www.belgiumbooms.be en www.mama-event.com.

Related Items

Persons/artist(s):School is Cool (band / artist)

Terug Meer nieuws