Music for Life Kerstkaart & CD

This is an archived news item

09.12.2011

Naar aanleiding van de zesde en laatste editie van Music For Life, die dit jaar in het teken staat van 'Diarree', zal muziekmaatschappij EMI drie muzikale nieuwjaarskaarten met een bonus-CD op de markt te brengen. De inkomsten, gegenereerd uit de verkoop van de wenskaarten, zal terugvloeien naar de actie.

Voor het grafische gedeelte is beroep gedaan op 3 alom bekende tekenaars. Kamagurka, Jonas Geinaert en Jeroom hebben een persoonlijke en op z'n minst verrassende visie op het thema "diarree" verwerkt in een unieke Nieuwjaarskaart.

Music for Life 2011 Kerstkaarten

Op de bonus-CD zullen de 5 themasongs van de voorbije edities worden samengebundeld met het nieuw themanummer van dit jaar 'Zanna',  ingezongen door Selah Sue en Tom Barman vs. The Subs.

Alle betrokken artiesten, waaronder bovenvermeld en Milow, Axelle RedFixkes, Gabriel Rios, Geike Arnaert, Tom Helsen, K's Choice, Flip Kowlier en Michael Franti hebben spontaan afstand gedaan van hun royalties ten voordele van Music For Life.

Een aantal ketens, waaronder Free Record Shop, Fnac, Colruyt, Dreamland en Blokker hebben reeds hun medewerking toegezegd en zullen de wenskaarten van Music For Life te koop aanbieden.

Music for Life, voor een wereld zonder diarree!

www.stubru.be/programmas/musicforlife/eenspetterend2012

Related Items

Organisations:EMI Music Belgium (platenfirma / label)
Studio Brussel (radiozender)

Terug Meer nieuws