Showcase op MaMa in Parijs?

This is an archived news item

06.04.2012

Op 25 en 26 oktober 2012 wordt in Parijs voor de vierde keer MaMA Festival & Convention georganiseerd. MaMa profileert zich als de ontmoetingsplaats voor (voornamelijk) Franse en een jaarlijks aangroeiend aandeel internationale muziekprofessionelen. Groepen die een plaatsje willen veroveren op MaMa's showcase-affiche kunnen zich vanaf nu registreren.
Het concept van MaMA ligt in dezelfde lijn als Eurosonic Noorderslag (Groningen) of Reeperbahn Festival (Hamburg): Een jaarlijkse bijeenkomst van muziekprofessionals (managers, boekingsagenten, platenfirma's, organisatoren,...) die overdag deelnemen aan een conferentie (rondetafelgesprekken, infosessies, workshops) en 's avonds verschillende concerten meepikken van een selectie beloftevolle bands.

Een optreden op  MaMA is een uitstekende gelegenheid om een band te presenteren aan internationale talentscouts en om contacten te leggen in de Franse muziekmarkt, de derde grootste markt in Europa. Geselecteerde bands zullen op promotionele ondersteuning kunnen rekenen via Muziekcentrum Vlaanderen. Wie interesse heeft om een band voor te stellen kan zich registreren via deze link.

Begin mei opent MaMa ook de registratiemodule voor professionelen. Belgische registraties zullen via Muziekcentrum Vlaanderen aan een voordelig tarief kunnen gebeuren. 

Info: www.mama-event.com

Related Items

News:Korting op registratie voor MaMa Festival & Convention (19.06.2012)

Terug Meer nieuws