ISCM call for works 2012

This is an archived news item

18.04.2012

ISCM-Vlaanderen nodigt componisten uit om werken in te zenden voor de jaarlijkse “Call for Works voor hedendaagse kunstmuziek”.  

ISCM-Vlaanderen nodigt componisten uit om werken in te zenden voor de jaarlijkse “Call for Works voor hedendaagse kunstmuziek”.
Geselecteerde werken worden met hun beoordeling blijvend opgenomen in de ISCM-VLAANDEREN CATALOOG. Deze komen in aanmerking voor uitvoering op een ISCM-dag, voor de inzendingen voor de volgende  “Call for Works” voor ISCM World Music Days, voor inzending in de context van bilaterale uitwisselingen met andere ISCM-afdelingen en zullen door ISCM-Vlaanderen gedurende 2 jaar zo actief mogelijk worden gepromoot. 

 De inzendingen worden gevraagd voor maandag 23 april.

In bijlage vindt u het inschrijvingsformulier en het reglement.

Om een zo groot mogelijke diversiteit te kunnen bereiken roept ISCM-Vlaanderen alle componisten op om deze Call for works maximaal te verspreiden. Wij wensen duidelijk te maken dat het niet om een competite gaat, maar eerder over een manier om interessante werken van Vlaamse componisten in de verf te zetten op nationaal en internationaal vlak.

Voor alle info www.iscm-vlaanderen.be

Related Items

Organisations:ISCM-Vlaanderen vzw (ondersteunende organisatie / belangenvereniging)

Terug Meer nieuws