Internationale stage Compositie & Klankkunst

This is an archived news item

14.05.2013

Soundmine, een initiatief van Musica Impulscentrum voor Muziek, organiseert een internationale stage voor compositie en klankkunst met Wim Henderickx en Volker Staub & ChampdAction

Soundmine is een initiatief van Musica in Neerpelt dat verder werkt op de reeds jarenlange succesvolle en internationale zomerstage compositie van Wim Henderickx.  I.s.m. ChampdAction. wordt dit jaar ook de geluidskunstenaar Volker Staub uitgenodigd, de Duitse componist-instrumentenbouwer die ook al één van de coaches was tijdens LAbO #4.

Praktisch
Compositiestage Wim Henderickx en Diederik Glorieux (18 p)
Stage Klankkunst : Volker Staub & Champdaction (9 p)
Van dinsdag 2 tot zaterdag 6 juli 2013

Doelgroep: jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen met een passie voor componeren. Ervaring is geen must, iedereen met wat muzikale of beeldende achtergrond kan deelnemen.

Schrijf apart in voor één van de twee stages door middel van een motivatiebrief met vermelding van compositie of klankkunst, via info@musica.be. De plaatsen voor zowel compositiestage als stage klankkunst zijn beperkt. Bij overschrijding van de maximumcapaciteit zal geselecteerd worden op basis van inschrijvingsdatum en motivatie.

Meer info via : www.musica.be

Related Items

Persons/artist(s):Wim Henderickx (teacher, composer, , choir)
ChampdAction (ensemble (instrumental), contemporary music)
Organisations:Musica Impulscentrum voor Muziek (muziekeducatieve organisatie, onafhankelijke organisator, muziekorganisaties, informatie, documentatie en promotie, hedendaagse muziek, oude muziek)

Terug Meer nieuws