Concert of tournee in de VS? Laat het weten aan Flanders House New York!

This is an archived news item

11.06.2013

Flanders House NYC is een van de 11 buitenlandkantoren die Vlaanderen vertegenwoordigen in de wereld. De zetel in New York promoot Vlaamse en Brusselse kunstenaars die spelen, touren of aanwezig zijn in de VS. Dit gedurende een korte of lange periode. 

Flanders House vraagt je nu om actief je speel- en tourdata door te geven, zodat ze je evenementen op een gepaste wijze kunnen promoten en omkaderen. Flanders House wil op een zo efficiënt mogelijke wijze alle data en venues koppelen om dit ook zo goed mogelijk ter plekke te communiceren en omkaderen.

De contactpersoon voor kunst en cultuur ter plekke is Mieke Renders. Je mag haar altijd mailen als je vragen of tourdata hebt: Mieke@flandershouse.org

Indien je je speel- en tourdata ook wil laten opnemen in de Arts Flanders-concertkalender, zet dan petra@muziekcentrum.be in cc. Deze kalender is een onderdeel van de Arts Flanders-website & nieuwsbrief, die verstuurd wordt naar meer dan vijfduizend internationale cultuurprofessionals, netwerken, media, ambassades, culturele attachés en andere stakeholders in het buitenland.

Meer info:

http://www.flandershouse.org
http://www.artsflanders.be


Terug Meer nieuws