Voor de verandering: transitie-trefdag voor cultuurprofessionals

This is an archived news item

09.09.2013

Op 24 september organiseert Pulse Transitienetwerk Cultuur 'Voor de verandering', een transitie-trefdag over cultuur in sociaal-ecologische transitie. 

De trefdag is bedoeld voor cultuurprofessionals, laat innovatieve stemmen aan het woord en toont praktijken uit diverse cultuurdomeinen.

Voor een inspirerende case uit de muzieksector zorgt Eline Adam van 4AD. Tijdens de workshop 'Naar een klimaatneutrale concertwerking'  overloopt ze het parcours van de muziekclub  naar een volledig CO2-neutrale clubwerking, en de stappen die daarvoor (nog) gezet dienen te worden.

Het volledige programma vind je hier. Inschrijven kan nog tot 17 september via het inschrijvingsformulier onderaan de pagina.

Over Pulse:
Pulse – Transitienetwerk Cultuur is een netwerk van actoren en steunpunten uit de kunsten, erfgoed en sociaal-culturele sectoren dat samen met de Vlaamse Gemeenschap werkt aan een transitie naar een sociaal-rechtvaardige duurzame samenleving.

Pulse wil er toe bijdragen dat socio-ecologische uitdagingen publiek bespreekbaar worden, dat de kunsten-, erfgoed- en sociaal-culturele sectoren bijdragen tot de noodzakelijke veranderingen, en dat ze de maatschappelijke transitie naar sociaal-rechtvaardige duurzaamheid kritisch-reflexief voeden.

Terug Meer nieuws