t-interim integreert Randstad Art

This is an archived news item

02.10.2013

Randstad zet haar activiteiten als SBK stop. De werking van Randstad Art (klanten, personeel, uitzendkrachten) zullen worden geïntegreerd in de werking van T-interim / T-heater.

Persbericht:

t-interim, divisie van t-groep NV, en Randstad, beiden toonaangevende HR-dienstverleners hebben per 30 september 2013 een finaal akkoord bereikt m.b.t de integratie van Randstad Art in t-interim. Dat hebben Randstad en t-interim meegedeeld op de respectievelijke ondernemingsraden. Randstad Art is specialist inzake payrolling voor artiesten en kunstenaars en is hiertoe erkend als Sociaal Bureau voor Kunstenaars.
t-heater, het Sociaal Bureau voor Kunstenaars (SBK) van t-interim, gespecialiseerd in uitzendwerk voor kunstenaars, integreert Randstad Art, een afdeling van Randstad en tevens erkend SBK.
Voor Randstad behoorde de Art divisie niet meer tot de strategische prioriteiten. De klanten en uitzendkrachten van Randstad Art zullen worden geïntegreerd in t-heater. De personeelsleden van Randstad Art maken de overstap naar t-interim met behoud van hun rechten.
Mark Verstraete, CEO van t-groep over de overname: "De overname van Randstad Art past perfect in onze uitbreidingsstrategie. t-heater is een gevestigde waarde in de artistieke en creatieve sector, dankzij deze integratie verzekert t-heater zich van toekomstige groei. Op basis van de kennis van t-heater kan een perfecte continuering van de dienstverlening gegarandeerd worden aan klanten en kunstenaars".

Related Items

Organisations:T-Interim / T-heater (SBK)
Randstad Art (SBK)

Terug Meer nieuws