L!NT: Symposium participatie aan cultuur, jeugdwerk en sport

This is an archived news item

12.11.2013

Op woensdag 4 december 2013 organiseert Dēmos vzw opnieuw hun tweejaarlijks symposium L!NT. Dēmos is als kenniscentrum actief in het Vlaams Participatiedecreet. Ze zetten in op het vernieuwen en verdiepen van de participatie van kansengroepen aan cultuur, jeugd en sport. De 3de editie van L!NT vindt plaats in Kazerne Dossin in Mechelen.

Op L!NT is participatie meer dan het bereiken van nieuwe en andere doelgroepen. Het hoe, maar vooral het waarom van participatie staat centraal. Dēmos smijt je drie kleppers van vragen voor de voeten. Stuk voor stuk thema's die in de nabije toekomst het beleid en de praktijk in onze sector zullen vormgeven. Verwacht geen hapklare studiedag maar een kritisch symposium over maatschappelijke evoluties en hun doorwerking binnen de sectoren cultuur, jeugdwerk en sport.

Je kan kiezen uit 3 themasessies: TAMARA, over sociaal innoveren in cultuur, jeugdwerk en sport; CALIMERO, over de macht van de marge en EERLIJK OF BOT, over ruimte maken voor cultuurverschillen. Nog enkele sprekers worden in de volgende weken bevestigd. Inschrijven kan nu al en tot 11 november profiteer je van een vroegboekkorting.
Alle info op www.demos.be/lint

Terug Meer nieuws