MA Festival zoekt vrijwilligers

This is an archived news item

17.03.2014

MA Festival is voor haar editie 2014 op zoek naar vrijwilligers.
We zoeken enthousiaste, creatieve, flexibele, vriendelijke en verantwoordelijke vrijwilligers. Een pluspunt is een goede kennis van het Frans en het Engels en een slaapplaats in Brugge.

Wat precies?
Je maakt deel uit van een dynamisch en enthousiast team van vrijwilligers, dat o.m. instaat voor het onthaal van bezoekers en wedstrijddeelnemers, voor het voorbereiden van concertlocaties, voor de verkoop van catalogi, voor het controleren van de tickets, voor het uitdelen van flyers en promotiemateriaal, voor het ondersteunen van recepties en/of andere publieksmomenten, security, afbraak,…

Aanbod
We bieden zeer interessant vrijwilligerswerk aan in een leuk team. Het is een mooie kans om kennis te maken met de culturele sector en het organiseren van een festival. Naast hard werken, maak je plezier en kan je actief mensen ontmoeten die van belang kunnen zijn bij de verdere ontwikkeling van je carrière in de cultuursector. Je werkt met een vrijwilligerscontract en een gepaste vrijwilligersvergoeding.

Geïnteresseerd?
Indien u zich kandidaat wilt stellen, kan u altijd bellen naar Jelle De Ketelbutter op het nummer 050/ 33 22 83 of kan u mailen naar jelle@mafestival.be.

Related Items

Organisations:Festival van Vlaanderen Brugge - MAfestival (festival, prijzen & wedstrijden)

Terug Meer nieuws