Inter.Mezzo: loopbaanbegeleiding voor uitvoerend kunstenaars

This is an archived news item

10.04.2015

Ben je al een tijd bezig als professioneel artiest? Stel je je vragen over de verdere uitbouw van je loopbaan, binnen en/of buiten  de sector? Dan kan je - onder een aantal voorwaarden - terecht bij INTER.MEZZO. 

INTER.MEZZO helpt professionele (podium)kunstenaars om hun loopbaan actief in handen te nemen of te heroriënteren door:
  • beter zicht krijgen op je persoonlijke kwaliteiten en competenties
  • het uitbouwen van je netwerk
  • het inzetten van je competenties in andere functies en sectoren (indien je dit wenst)
  • het zoeken naar een goed evenwicht tussen werk en privé ...
Na een kennismakingsgesprek ga je samen met je vaste loopbaanbegeleider aan de hand van gespreksmomenten, oefeningen en opdrachten je loopbaandoel verduidelijken en vertalen naar een stappenplan.

Voor wie ?
Professionele uitvoerend kunstenaars: dansers, acteurs, muzikanten/zangers, circusartiesten + andere artistieke profielen actief binnen de podiumkunsten en muziek

Voorwaarden
Sinds februari 2015 is het SFP erkend als loopbaancentrum.  Daarnaast wordt er ook samengewerkt met een ander loopbaancentrum, Arabel.  Dit laat toe om  gebruik te maken van het bestaande systeem van loopbaancheques.
Voor artiesten die niet aan de voorwaarden van deze algemene loopbaancheques voldoen is er een extra budget voorzien vanuit de sector.  In dat geval moet je wel enige ervaring als professioneel kunstenaar binnen de sector kunnen aantonen.

Voor een traject bedraagt je eigen inbreng in principe 40 € voor een pakket van 4u. De rest betaalt de overheid.  Je kan maximum 2 van deze gesubsidieerde pakketten aanvragen.

Meer concrete info vind je via deze link. Lees hier alvast enkele getuigenissen van kunstenaars die het traject eerder al gevolgd hebben.

Related Items

Organisations:Sociaal Fonds voor de Podiumkunsten (ondersteunende organisatie)

Terug Meer nieuws