Stageplaatsen bij Poppunt

This is an archived news item

10.07.2015

Poppunt zoekt momenteel een Stagiair programmatie en artist handling en een Stagiair (digitale) communicatie voor de periode september-oktober-november om mee de schouders te zetten onder een landelijk evenement dat eind november plaatsvindt in de AB in Brussel. 

1. STAGIAIR PROGRAMMATIE EN ARTIST HANDLING

Profiel
Heb jij een sterke interesse in muziek en de music bizz? Voel je feilloos aan hoe je om moet gaan met artiesten en managers? En ben je daarnaast een geboren organisator die niet terugdeinst voor draaiboeken, planningen of deadlines?

Takenpakket
Als stagiair programmatie en artist handling organiseer je van A tot Z de feedback: het programma-onderdeel waarbij muzikanten hun tracks (en meer) kunnen laten beoordelen door een legertje pro’s. Je stelt de feedbackpanels samen, volgt de inschrijvingen op en staat in voor de volledige productie van de feedback. Daarnaast ben je de rechterhand van de programmator, en ben je de link tussen artiesten en productie. Je vraagt info en technische riders op bij artiesten, stelt draaiboeken en briefings op en zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Op het evenement zelf sta je in voor de artiestenopvang en -begeleiding.

Aanbod
Bij Poppunt doe je meer dan koffiezetten alleen: je krijgt een stevige uitdaging in de schoot geworpen en zet je eerste stappen in de music bizz. Je wordt een deel van de Poppunt-familie, krijgt toffe collega’s en werkt op een fijne plek in het centrum van Brussel.

Interesse?
Mail luc@poppunt.be met je cv en motivatie en vermeld duidelijk in welke periode je stage kunt lopen.


2. STAGIAIR (DIGITALE) COMMUNICATIE

Profiel
Heb jij een sterk ontwikkeld grafisch oog en kennen Photoshop en Indesign geen geheimen voor jou? Schud jij (foutloze!) copy en funky (web)teksten uit je mouw alsof het niets is? Ben jij een digitaal kind van je tijd en helemaal mee met Twitter, Instagram en Facebook (advertising)? En beschik je in dat alles over een arendsoog-voor-pietluttige-details?

Takenpakket
Als stagiair communicatie zet je je schouders onder het digitale luik van de communicatiecampagne: je maakt visuals, banners en advertenties aan voor online gebruik, bedenkt straffe online copy en soigneert onze social media. Je schrijft vlotte webteksten en houdt de projectwebsite up-to-date. Daarnaast ondersteun je de volledige landelijke communicatiecampagne: van het nalezen van publicaties of het opstellen van mailings tot het opvolgen van de distributie of het managen van de guestlist: alle deelaspecten van de communicatie zijn in goede handen bij jou.

Aanbod
Bij Poppunt doe je meer dan koffiezetten alleen: je krijgt een stevige uitdaging in de schoot geworpen en zet je eerste stappen in de music bizz. Je wordt een deel van de Poppunt-familie, krijgt toffe collega’s en werkt op een fijne plek in het centrum van Brussel.

Interesse?
Mail luc@poppunt.be met je cv en motivatie en vermeld duidelijk in welke periode je stage kan lopen.

Related Items

Organisations:Poppunt (ondersteunende organisatie / belangenvereniging)

Terug Meer nieuws