Vacature bij Muziekcentrum De Bijloke

This is an archived news item

28.08.2015

Muziekcentrum De Bijloke Gent zoekt voor het team planning & productie een voltijdse medewerker gebouwbeheer en onderhoud. 

Functie
Als medewerker gebouwbeheer en onderhoud sta je in voor het dagelijks beheer van de gebouwen van het muziekcentrum. Aangezien het gebouwencomplex bestaat uit meerdere historische monumenten en nieuwbouwdelen is dit een heel veelzijdige en afwisselende, maar complexe functie:
 • Je beheert het gebouw op dagelijkse basis. Je zorgt er voor dat de volledige infrastructuur steeds in goede staat is en ten dienste kan staan van de activiteiten.
 • Door actief in het gebouw te werken, detecteer je als eerste nieuwe gebreken en herstellingen.
 • Je houdt er een gedetailleerd overzicht van bij, en bespreekt ze met de coördinator. Je doet suggesties voor oplossingen en denkt mee na over de manier van aanpak.
 • Een aantal werken worden uitgevoerd door externe diensten en aannemers. Eenmaal de keuze voor een aannemer gemaakt is, plan je de werken in, rekening houdend met de komende activiteiten of andere werken.
 • Je zorgt voor een goede opvolging van de aannemer of dienstverlener. Je gaat verder dan de pure controle van de uitgevoerde werken, en houdt altijd rekening met het grotere plaatje. Je zorgt er voor dat de werken correct en binnen de timing uitgevoerd worden.
 • Een aantal minder complexe werken voer je zelf uit en plan je tussendoor in. Je bestelt het materiaal, organiseert het werk en voert het zelf uit, met dezelfde aandacht voor kwaliteit en timing.
 • Je hebt nog een aantal kleinere taken gelinkt aan infrastructuur, zoals het programmeren van de verwarmingsinstallatie, het beheer van het sleutelplan etc.

Profiel
 • Je hebt een diploma niveau professionele bachelor (A1) met min. 3 jaar relevante werkervaring of gelijkwaardig.
 • Je hebt een degelijke technische kennis van de werking van volgende technieken:
o HVAC-installaties
o Sanitair
o Elektriciteit (laagspanning)
o Bouwtechnieken
o Dakwerken
o Brandcentrales en brandpreventie installaties

Als je kennis hebt van PC's en ICT is dat zeker een meerwaarde.
 • Je hebt voldoende kennis en ervaring om zelf kleine werken te doen:
o Schilderwerken
o Schrijnwerken
o Kleine elektriciteitswerken / herstellingen

Het is zeker een plus als je een attest BA4/BA5 hebt.
 • Computerwerk schrikt je niet af, al is het aandeel ervan in je job zeer beperkt.
 • Je bent een goede organisator en planner, met een hands-on mentaliteit. Je blijft niet bij de pakken zitten en pakt problemen proactief aan. Je gaat daarbij efficiënt en georganiseerd te werk, en werkt nauwkeurig af.
 • Je bent een goede communicator, zowel intern als extern. Je overlegt, bespreekt en rapporteert zodat iedereen altijd beschikt over de nodige informatie.
 • Je bent een enthousiaste en gemotiveerde medewerker, altijd gedreven om bij te leren en om verder te geraken. Je bent geïnteresseerd om bijkomende opleidingen te volgen waar nodig.
 • Je bent trots op de staat waarin het gebouwencomplex zich dankzij jouw beheer bevindt.
Aanbod
Een veelzijdige en afwisselende job in een prachtige, historische werkomgeving. Je komt terecht in een team van heel gemotiveerde en betrokken collega's, die dag aan dag instaan voor de realisatie van alle activiteiten. Je kan zo meewerken aan de verdere uitbouw van De Bijloke als toonaangevend muziekcentrum.

Een verloning volgens de barema’s van CAO Podiumkunsten, een voltijds contract van onbepaalde duur en een pakket extralegale voordelen.
De indiensttreding is voorzien zo snel mogelijk.

Solliciteren
Stuur vóór dinsdag 15 september 2015 je motivatiebrief met cv naar inge.decock@debijloke.be .

Voor meer informatie kan je terecht bij Tim Roggeman, te contacteren via tel.nr. 09 269 92 89 .

Related Items

Organisations:Muziekcentrum De Bijloke (grote concertzaal)

Terug Meer nieuws