Poppitch sessies

This is an archived news item

02.10.2015

Poppunt, t-heater en Court-Circuit slaan de handen in elkaar voor een tournee van Poppitch sessies door heel BelgiĆ«. Als beginnende band of artiest krijg je op zo'n sessie popadvies van doorwinterde pro's zoals  Merdan Taplak, Gertjan Van Hellemont (Douglas Firs), Colin H. van Eeckhout (Amenra), Ozan Bozdag (Oscar and the Wolf), Daniel Offermann (Girls in Hawaii) en Olivier De Martino (Channel Zero). 

De groepssessies starten met een korte pitch: iedere aanwezige band of artiest laat een stukje van z'n werk horen  en/of vertelt waar ze staan, welke eventuele vragen er op dit moment zijn of waar ze naartoe willen. Daarna wordt ingegaan op alle artistieke en zakelijke vragen die er rijzen.

Door de samenwerking met Court-Circuit, onder het BE for Music-motto, kunnen Vlaamse artiesten met vragen over het reilen en zeilen aan de andere kant van de taalgrens dus ook professionals en collega-artiesten opzoeken in Huy, Louvain-la-Neuve en Namen.

De sessies zijn gratis, maar inschrijven is verplicht. Dat kan op de website van t-heater tot en met een dag voor de start van de sessie (afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen).

Meer info: www.poppunt.be

Related Items

Organisations:Poppunt (ondersteunende organisatie / belangenvereniging)
T-Interim / T-heater (SBK)

Terug Meer nieuws